Heartflutters 3 kolom

dinsdag 22 januari 2013

Gast Diva bij de Die Cuttin Diva’s


Hallo Dames,


Vandaag eens even iets anders. Mijn moeder is Designer in een Amerikaans Team, Die Cuttin Diva’s, dat kaarten maakt met de Cricut Expression van Provocraft.
Geregeld stoei ik hier ook mee en maak wel eens wat voor o.a. een verjaardag, Moederdag etc.
Mijn moeder heeft nu aan mij gevraagd of ik eens een keertje “Guest Diva” wilde zijn bij hun Team. Zij maken mooie kaarten en geven ook prijzen weg. Ik heb dus “JA” gezegd en hier is dan mijn kaartje voor hun Team!


Ik zal even uitleggen hoe ik deze kaart heb gemaakt.

De groene basiskaart is 13,5 cm bij 13,5 cm en hierop heb ik een laag paars van 13 cm bij 13 cm geplakt. Deze laag heb ik voor de helft bewerkt met de Cuttlebug folder “Love Hearts border”. Vervolgens heb ik een “edge punch” gebruikt van Martha Stuart. Deze borderpons heet “Vintage Doily”. Hier omheen heb ik een lintje vastgemaakt. (Als je goed kijkt lijkt de bovenkant van deze borderstrook op een tafel waarop spulletjes staan voor te kopen.)


Het tasje, de schoen, de lippenstift, het nagellakpotje en het meisje komen uit de cartridge “Forever Young”.
Het tasje (blz. 56) en de schoen (blz. 54) zijn beide uitgesneden op 1,25 inch. De lippenstift (blz. 52) en het nagellakpotje (blz. 46) zijn beide uitgesneden op 3/4 inch. Het meisje (blz.29) heb ik uiteindelijk uitgesneden op 4,5 inch.

Vervolgens heb ik een labeltje gemaakt met een “Dies” van My Creative Time. Ook de gebruikte stempel is van My Creative Time.
Als laatste heb ik nog diverse steentjes en bloemensteentjes opgeplakt. De lippenstift en het nagellakpotje zijn nog bewerkt met “Glossy Accent”.

Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden!Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenge’s:

xx Iris

zondag 20 januari 2013

Nail art candy cane bij Anne-Marie

Hallo lieve folgers!

Anne-Marie is weer bij mij geweest om haar nagels te laten lakken. Ze is bij mij geweest voor de Kerstvakantie dus dit is al een tijdje geleden. Ze wilde graag een nail art zoals de candy cane (deze is nogal bekent onder de bloggers). Het is een heel mooi resultaat geworden vooral omdat het ook nog glittert. Ik ga even uitleggen hoe ik dit bij haar heb gedaan. 


  • Uiteraard begin ik eerst met een verzorgingslak en als dit droog is maak ik gebruik van een doorzichtige lak (topcote). Dit breng ik aan over de hele nagel en ik doe er meteen rode glitters over. (Dit doe ik bij alle nagels).

Ook bij deze heb ik een foto erbij die niet scherp is waardoor je goed kunt zien dat het glittert.

  • Als dit erop zit en een beetje gedroogd is breng ik een topcote aan om de grofheid van de glitters weg te werken want anders krijg je er problemen mee als je lijnen wilt gaan maken (de lijnen worden dan niet mooi recht maar bobbelig en dat is niet zo mooi). Dit doe ik 3 keer (je moet zelf even kijken hoe vaak je een topcote nodig hebt). 
  • Vervolgens ga ik witte strepen aanbrengen met een striperkwastje. Ik wissel af met dunne en dikke strepen die ik schijn over de nagel maak.
  • Je kunt ervoor kiezen om te gaan topcoten maar wij hebben ervoor gekozen om hier en daar over een dun lijntje nog wat glitters aan te brengen (dit heb ik gedaan met een multicolor glitterlakje).
  • Topcoten en dit is het resultaat!Anne-Marie heeft een paar foto´s gemaakt van mij terwijl ik haar nagels lak:


Deze laatste foto´s zie je de nail art met de multicolor glitter nog erbij  (je moet wel even goed kijken).


Anne-Marie ik vond het super gezellig en hoop dat je er plezier van hebt gehad!
xx Iris


woensdag 2 januari 2013

Nail art v-vorm glitters rood

Hallo dames,

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig Nieuwjaar toewensen vanuit Nederland.
Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne jaarwisseling gehad! 

En dan nu mijn Kerst/Nieuwjaar nail art.
Het is een elegante nail art dus zeker geschikt als je ergens op bezoek gaat.
Deze nail art is helemaal niet moeilijk om te maken :D.
  • Als eerste een verzorgingslak.
  • Daarna heb ik met een doorzichtige lak (topcote) een v-vorm op de tip gemaakt en hier over heen doe ik de rode glitters. Om de grofheid weg te krijgen maak ik gebruik van een topcote en dit doe ik 2 a 3 keer (dit moet je zelf even voelen). 


Ik heb ook een foto gemaakt die niet zo scherp is zodat je kunt zien dat het glittert.  • Vervolgens maak ik met een striperkwastje een zwarte lijn (in een v-vorm).
  • Je kunt ervoor kiezen om het zo te laten of je kiest ervoor (net zo als ik) om een steentje in het midden te plaatsen. Ik heb gekozen voor een zilver ovaal steentje.
  • Als laatste nog topcoten en dan ben je klaar.

Ik vind het een super mooi resultaat.
Hopelijk vinden jullie het ook leuk en gaan jullie het een keer proberen.
I love comments and if you become my new follower i'll follow you to.

xx Iris
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...