Heartflutters 3 kolom

vrijdag 9 maart 2012

Nail art zebra met verschillende kleuren.

Hallo dames,

Vandaag heb ik een nail art voor jullie waarbij ik geïnspireerd ben geraakt door Robin Moses.Het is een zebra print met als ondergrond allerlei verschillende kleurtjes. Dit ziet er ook heel vrolijk uit.
Dit was een hele leuke nail art en ben een beetje trots erop dat het gelukt is.

Ik zal voor jullie kort beschrijven hoe ik dit gedaan heb maar ik heb tevens een filmpje geupload waarin je kunt zien hoe ik dit heb gedaan. Dus de beschrijving zal aan de hand van het filmpje zijn.

  • Als eerste zien jullie dat ik een verzorgingslak van trind nail gebruik.
  • Daarna ga gebruik ik een witte nagellak deze nagellak gebruik ik 2 keer anders is het niet dekkend genoeg.


  •   Dan gebruik ik een dun kwastje om de "best glue ever" aan te brengen (gebruik niet een te dikke laag want je moet straks nog een beetje lijm gebruiken), laat dit vervolgens even aandrogen.
  • Nu begint het leuke werk. Ik heb nu allerlei verschillende kleuren aangebracht op de nagel. Dit blijft goed plakken doormiddel van de "best glue ever". Ik gebruik make- up poeder van de kleurtjes: geel, 2 kleuren roze (echter zag je uiteindelijk geen verschil), paars, blauw en groen.
 


  •  Vervolgens gebruik ik een topcote om de kleuren tot een geheel te krijgen. Als je dit hebt gedaan en je laat de topcote even drogen zie je dat de kleuren in elkaar overgaan dit dan uiteindelijk heel mooi uit. (misschien zien jullie zelf het verschil tussen deze foto en de voorgaande foto).  • Ik laat even tussen door een paar producten zien die ik heb gebruikt: je ziet de "best glue ever" en mijn glitterpotje dat ik ga gebruiken. Dit bevat glitters die je kunt gebruiken op een gekleurde onderkant. Dus als jij een paarse kleur wilt maar je wilt het toch laten glitteren kun je dit goed gebruiken. Je krijgt echt een mooi resultaat want ik kan er niet meer zonder mee. (De poeder is eigenlijk bestemd voor accryl nagels maar je kunt het ook goed gebruiken op nature nagels en je hebt er geen spullen voor nodig die je gebruikt bij acryl nagels. Je strooit gewoon de glitters over "de best glue ever" topcote erover en een evenmooi resultaat net alsof je wel acryl hebt gebruikt haha).
  • Nou als dus de topcote goed droog is doe ik een heel dun laagje van "the best glue ever" over de hele nagel. Laat dit eventjes aandrogen.
  • Dan kun je de glitters aanbrengen op alle nagels en daarna doe ik nog een topcote eroverheen (ik heb dit 2 keer gedaan ookal zie je dit niet op het filmpje. Dit heb ik gedaan omdat ik een zebrapatroon nog ga maken en dan moet het mooi egaal zijn). Ik hoop dat je de glitters een beetje ziet op de foto's...


  • Als laatste zie je hoe ik mijn zebrapatroon aanbreng op de nagels en dan komt daarover heen de laatste topcote.

Dit is echt een super mooi resultaat geworden en ik hoop dat jullie het met mij eens zijn. Ben heel blij dat ik deze nagels eindelijk mag posten haha :D :D .
Liefs Iris ~xXx~En dan hier het filmpje!!!!
Ik hou van lieve reacties/comments!!


12 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...