Heartflutters 3 kolom

woensdag 18 juli 2012

Verjaardagskaart 50


Ik heb deze week een verjaardagskaart gemaakt voor mijn moeder! Ze was afgelopen maandag jarig.
Hieronder beschrijf ik hoe ik de kaart heb gemaakt.

De twee groene cirkels komen uit de cartridge “Elegant Edges” en ze zijn te vinden op blz. 45. Deze heb ik op 5.25 inch uitgesneden. Het middelste rondje (crème) heb ik vanuit de cartridge “Birthday Bash”, zie blz 38. Dit rondje heb ik uitgesneden op 5 inch en vervolgens heb ik dit bewerkt met een cutlebug folder (met bloemen als afbeelding). Op enkele bloemen heb ik stickels “star dust” gebruikt zodat een paar bloemen glitteren.

Om ervoor te zorgen dat de cirkels vast te komen zitten heb ik een vel papier gebruikt van 12cm bij 24 cm. Dit vel papier ril je op 6 cm en 12 cm.

Uit de cartridge “Florals Embellished” komt het vogeltje. Je kunt dit vogeltje vinden op blz. 61 en ik heb hem op 3 inch uitgesneden. De vogel is met foamtape op de cirkel bevestigd en ik heb hem versierd met accent glossy en steentjes.

De 2 bloemen die op de andere cirkel zijn bevestigd met foamtape komen vanuit de cartridge “Forever Young”. De grote bloem is uitgedraaid op 2 inch en is te vinden op blz 71, en de andere bloem is op 1,75 inch uitgesneden en is te vinden op blz. 73. Ook op deze bloemetjes heb ik steentjes geplakt.

Ik weet helaas niet meer op hoeveel inch ik de cijfers heb uitgesneden maar ik heb wel accent glossy erop gebruikt. In het midden van de onderste cirkel heb ik ook nog een strookje erop geplakt en op dit strookje heb ik “Happy Birthday” gestempeld. Ook hierop zitten steentjes.


Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Deze kaart heb ik geplaatst bij de volgende challange:


Xx Iris7 opmerkingen:

 1. Iris thank you so much for joining my challenge this week your card is beautiful. I love the soft colors and the bling. Fabulous shape of the easel and the embossing is so pretty. Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice work on the shape card. Nice colors and blings.

  Thank you for joining us at Docerela Creations
  Catarina aka docerela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is een kunstwerk! Heel mooi gemaakt. Ik zou versteld staan moest ik zo een zelfgemaakte kaart krijgen. Echt super gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such a great card! Love the design and all the details! Thanks for joining us at Docerela Creations!
  Carri~abusybee
  www.doubleclickconnections.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a neat card!!! Thank you for joining us at Docerela Creations!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thank you all for you're sweet comments!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...