Heartflutters 3 kolom

woensdag 21 september 2011

Wat te doen bij nagels die snel breken.

Hallo meiden,

Vandaag wil ik jullie een tip geven als jullie ook mooie lange nagels van jezelf willen hebben. Die dus ook niet zo snel breken als je even bezig bent.

Vroeger gingen mijn nagels snel kapot en ze waren erg dun. Dus ik had korte nagels en door het vele gebruik van nagellak en aceton kwamen er ook nog eens schilvertjes op mijn nagel. Die schilvertjes zaten niet voor op mijn nagel zoals dat wel eens kan gebeuren maar midden op mijn nagel. Dit was net als of het draadjes waren die je van mijn nagel kon trekken en dat is dus niet goed. Ik had in de tussentijd vanalles geprobeerd maar niets hielp... Of mijn nagels werden wel hard maar alsik een kleine tik tegen mijn nagel kreeg brak het als nog af.

Totdat ik Trind Nail repair vond. Ikzelf ben erachter gekomen dat dit een erg fijn product is, ik kan niet meer zonder dit product. Trind nail heeft een hele collectie ik heb gekozen voor Trind nail repair natural. Dit zou goed moeten zijn voor elke soort nagel maar lees toch maar even de bijsluiter. Dit spul maakt je nagel soepel en tevens verzorgt het de nagel. Bij mij is het tot een goed resultaat gekomen want mijn nagels zijn nu stevig en lang. Ik kan inderdaad mijn nagel een beetje buigen dus de nagel kan tegen een stootje. Nu breekt mijn nagel alleen als ik een flinke tik er tegen krijg. Ik heb ook het idee dat mijn nagels een stuk sneller groeien dan normaal maar dat kan ook een verbeelding zijn haha.

Ik gebruik Trind nail iedere keer voordat ik mijn nagels ga lakken. Dit dient dus als een soort basis lak en het beschermt een beetje de nagel tegen de nagellak (sommige kleuren zijn doordringent zoals rood. Dan heb je de kleur rood in je nagel zitten en moet je het uit laten groeien). Mijn nagels zijn dus nu altijd stevig, soepel en lang!!!

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Ik garandeer niet dat dit bij alle dames helpt, het is alleen een tip.

Een foto van Trind nail:


Het ziet uit als witte nagellak maar het droogt transparant op.


~xXx~ Iris

2 opmerkingen:

 1. Dat lijkt me een fijn product! Ik heb ook wel eens van die 'schilfertjes' op het midden van mijn nagel, heel lastig! Misschien moet ik het ook eens proberen! Goede tip!

  http://www.annaeva.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel Eva en Anna :)
  Bij mij helpt het echt heel goed maar het kan bij iedere nagel natuurlijk anders werken.
  Maar het is zeker een aanrader om te proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...