Heartflutters 3 kolom

zaterdag 8 oktober 2011

Tip om een natuurlijk uitziende french manicure te maken.

Hallo meiden,

Vandaag een tip om een zo natuurlijk uitziende french manicure te maken. Dit gaat wel een beetje moeilijk worden om uit te leggen maar ik ga mijn best doen en ik probeer het doormiddel van een afbeelding duidelijker te maken.

Ik doe dit als volgt:
Als je naar je nagels kijkt zie je dat je nagel in een halve maanvorm loopt. Ik bedoel dan het begin van het witte gedeelte van je nagel. Als ik dus een french manicure wil maken volg ik eerst het halve maandje van mijn eigen tip met mijn striperkwastje. Daarna probeer ik het halve maandje duidelijker te maken door hoger in de hoeken te beginnen.

Door deze techniek toe te passen kun je zelfs een mooie french manicure maken op korte nagels. Als je dan klaar bent lijkt het alsof je langere nagels hebt, terwijl dat eigenlijk niet zo is en het blijft mooi uitzien.

Je zult dit alleen een paar keer moeten oefenen want als je de french manicure te ver om hoog maakt wordt het niet meer mooi. Het ziet dan niet meer op een natuurlijke manier uit.
Ik heb een voorbeeldje gemaakt via paint ik hoop dat je kunt zien wat het idee is. De andere foto is het resultaat met nagellak op echte nagels:


Met echte nagellak:Jullie zullen in een paar filmpjes (die ik aan het maken ben) kunnen zien hoe ik dit toepas tijdens mijn designs. Ik benoem dit dan niet in mijn filmpjes maar je kunt bij echte french manicure designs zien hoe ik dit doe. Toevallig in mijn vorige bericht "Zwarte french manicure" zie je een filmpje waarbij ik deze techniek gebruik.

Ik gebruik deze techniek bij elke french manicure of het nou met glitterpoeder is of gewone nagellak.
Als er vragen zijn hoor ik deze graag...

~xXx~Iris

10 opmerkingen:

 1. Leuke blog heb je, zullen we elkaar volgen? (:
  xoxo' alwaysabeauty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel :D jazeker leuk! Ik ga nu na je blog kijken ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your blog. Hope you visit my nail art blog..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thank you for you're sweet comment :D I will visit you're blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thank you for your comment Iris. So sweet of you. I started following your blog with my blogger account. Hope you follow my blog too :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...