Heartflutters 3 kolom

maandag 3 september 2012

Nail Art wit met licht roze glitters

Hallo Ladies,

Hier is weer een hele mooie/elegante nail art.

Dit is dezelfde nail art als de vorige alleen nu met lichtroze glitters. Dus deze nail art is ook heel gemakkelijk te maken en leuk om te doen. Ik vond het zo mooi uitzien dat ik het nog eens wilde maken :D.

Ik heb een foto gemaakt van de producten en materialen die ik gebruikt heb.
Wat je moet doen is als volgt:
  • Nadat je een verzorgingslak hebt gebruikt kies je een kleur die je als french manicure wilt hebben (in mijn geval was dit wit). Dit breng je aan op de tip van je nagel (je hoeft dit niet super netjes te doen want de glitters komen er toch overheen).
  • Als dit goed droog is gebruik je "the best glue ever". Ik heb dit met een oud striperkwastje aangebracht op de rand waar het roze begint. (zie de afbeelding die ik hieronder heb staan. Het roze/paarsachtige kleur moet 'the best glue ever' voorstellen waar uiteindelijk de glitter op komt). Laat de lijm even aandrogen tot het transparant is.

  • Daarna heb ik de licht roze glitters daarover heen gedaan.
  • Als laatste nog even topcoten (dit kun je het beste 2 of 3 x doen zodat je de grofheid van de glitters niet meer voelt want bij mij voelt het nu glad aan).

Hier zijn nog 2 foto's van mijn nagels zonder nagellak. Dit zijn dus mijn nature nagels; geen gel of acrylic nagels en die heb ik ook nog nooit gebruikt. Ik krijg vaker de vraag of ik gel/acrylic nagels heb maar die heb ik echt niet. Het lijkt meestal wel zo maar dat komt doordat ik veel topcote gebruik zodat mijn design goed blijft zitten (de glitters bijvoorbeeld).                                                
Het eindresultaat: Natuurlijk heb ik deze keer ook een filmpje gemaakt om te laten zien hoe gemakkelijk dit design is..
Ik hoop dat jullie dit leuk vonden en het filmpje ook.
Stuur gerust een comment of "like" het filmpje dat zou ik echt super vinden. :D
xx Iris8 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...