Heartflutters 3 kolom

donderdag 11 april 2013

Nail art green with kittens

Hallo dames,

Ik heb een nail art gemaakt met een poesje!
Het is niet moeilijk om te maken. Sorry voor de foto's want ik zie dat je helaas niet duidelijk kunt zien wat erop staat. Het was avond toen ik ze maakte en de dag erna waren we weg waardoor ik vergeten ben om er nog een paar te maken. Ik hoop dat jullie toch het idee snappen en kunnen zien hoe het eruit ziet.  

   • Als eerste een verzorgingslak en als dit goed droog is gebruik ik 'the best glue ever', alleen over de tip van de nagel. op de duim en ringvinger lak ik luk raak (met een striperkwastje om een gras effect te krijgen). De andere vingers maak ik een normale tip je kunt ervoor kiezen om dit ook met de lijm te doen of met topcote. (als je topcote gebruikt ga je alleen over de tip en je doet dan meteen glitters erover).
  • Als de lijm droog is doe je er glitters over. Ik heb een pincet gebruikt om het gras beter te accentueren.
  • Om de grofheid van de glitters weg te krijgen gebruik ik 2 tot 3 lagen topcote (anders lukt het niet zo goed om poesjes te maken).
  • Op de duim en ringvinger wil ik een poesje maken, hiervoor heb ik een dikke en een dunne dottingtool nodig. Met zwarte nagellak maak ik eerst een puntje (dit wordt het hoofdje) en daaronder een iets dikker bolletje (het buikje). Met het dunne dottingtool maak ik de oortjes en een staart.
  • Vervolgens nog 1 of 2 topcotes en je hebt een leuk resultaat.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden.
xxx Iris


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...