Heartflutters 3 kolom

dinsdag 31 mei 2011

Nail Art vlamachtig rood, zwart&zilver

Hallo allemaal,

Ik heb een design gemaakt die lijkt op iets vlamachtigs. Ik had een filmpje gevonden waarin ze dit deden maken en daarom heb ik dit ook geprobeerd. Dit is een heel leuk design om aan te werken.


  • Verzorgingslak en of basislak.
  • Alle lijntjes heb ik gemaakt met mijn striperkwastje. Ik ben begonnen met de rode kleur. Als eerste heb ik de langste/dikste lijn gemaakt zoals je hieronder op de foto kunt zien. Dit word mijn richtlijntje. Door deze lijn te zetten bepaal ik de rest van de lijnen. Ik ben onder aan de nagel begonnen en ik heb een soort S - vorm gemaaktnaar boven tot in de hoek. Daarna heb ik heb wat breder gemaakt.
  • Daarna begin ik met de zwarte lijnen. Aan de linkerkant (zie bovenstaande foto) heb ik een dun zwart lijntje gemaakt langs de rode lijn maar korte dan de rode lijn zelf. Ietsje verop heb ik weer een zwart lijntje gezet en nog iets korter.(Als het lukt kun je nog een zwart kort lijntje zetten. Dit ligt aan de plek die je over heb op je nagel). Aan de rechter kant van de rode streep maak ik een zwarte streep die even groot is als de rode. Nu kun je willekeurig een streepje zetten waar je wilt en zo dik als je wilt.
  • Vervolgens heb ik een nagellak gepakt met zilvere glittertjes. Ik ben begonnen tussen de 2 zwarte lijntjes in aan de rechterkant. De zilvere lijn heb ik in de vorm van een S doorgetrokken tot langs de rode lijn. Je kunt het niet zo heel goed zien op de foto denk ik maar het geeft een heel leuk effect als je het in het licht houd. Vervolgens heb ik zilvere glitter strepen gezet waar ik dit leuk vind.
  • Met rood heb ik nog streepjes gezet waar ik dit leuk vond.
  • Voor dat we de toplak op gaan doen heb ik nog een paar zwarte puntjes gemaakt met mijn dottingtool.
  • Als laatste de topcote.


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...